Rentouta kehoa, virkistä mieltä

Young Living -eteeriset öljyt

Terveyttä, kauneutta ja hyvää oloa

Eteeriset öljyt virkistävät kehoasi ja avaavat aistisi. Young Livingin puhtaat ja luonnollisesti tuoksuvat öljyt sisältävät runsaasti hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia. Young Living on maailman johtava eteeristen öljyjen tuottaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita yli 20 vuoden kokemuksella. Olen Young Livingin tuotteiden itsenäinen jälleenmyyjä Oulun seudulla.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan

Öljyjen tavoitteena on edistää sekä fyysistä että henkistä hyvää oloa. Ne hoitavat kehoa, rauhoittavat ilmapiiriä sekä kohottavat mielialaa. Tutustu tuoteluettelon kattavaan valikoimaan ja löydä omat suosikkisi!

Jokainen öljypullo sisältää 100 % puhdasta eteeristä öljyä. Laajassa valikoimassa on runsaasti sekä yksittäisiä öljyjä että ihastuttavia sekoitusöljyjä, joista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Saatavana on myös eteerisiin öljyihin pohjaavia muita tuotteita, jotka tuovat hyvinvointia ja helpottavat päivittäistä elämää.

Puhtaita ja korkealaatuisia öljyjä

Young Livingin eteeriset öljyt valmistetaan Seed to Seal -ohjelman standardien mukaan, mikä takaa niiden korkean laadun. Kaikki öljyt valmistetaan yhtiön omilla kumppanuusmaatiloilla huolellisesti valikoiduista siemenistä. Öljyt tislataan omissa tislaamoissa, ja niiden laatua valvotaan sekä yhtiön omissa että ulkopuolisissa laboratorioissa.